Blogi

Blogi

13.9.2021

Valtuustoaloitteeni sähköautojen latausverkoston riittävyydestä Espoossa

Jätän ensimmäisen valtuustoaloitteeni maanantaina 13.9.2021. Aiheena on sähköautojen latausverkoston riittävyys Espoossa. Toivottavasti aloitteeni saa kannatusta. Tässä aloitteeni kokonaisuudessaan. Valtuustoaloite sähköautojen

5.8.2021

Koronapassi nopeuttaisi palaamista normaaliin, turvallisesti

Monet palveluntarjoajat ovat olleet koronan takia kovilla. Konkursseiltakaan ei olla vältytty. Kaikki me haluamme palata normaaliin. Turvallisuus on kuitenkin ykkösasia. Voisiko ratkaisu olla koronapassi?

13.6.2021

Koulukiusaamiseen ja kouluväkivaltaan pitää puuttua heti

Kukaan ei saa joutua tilanteeseen, että koulussa ei ole turvallista olla. Koulukiusaamiseen ja kouluväkivaltaan pitää puuttua heti. Espoossa pitää pikaisesti ottaa kokeiluun niin sanottu Etelä-Karjalan malli. Lainvastaisia tekoja ei saa katsoa sormien läpi, koska se on uhria kohtaan väärin ja samalla se antaa väärän signaalin tekijälle.

1.6.2021

Ruuhkamaksu lisäisi työn kokonaisverotusta

Miksi ruuhkamaksua ajavat innokkaimmin ne, joita se vähiten koskee?

Mietitäänpä perhettä, joka kulkee kodin, päiväkodin, koulun, harrastusten ja kaupan välillä. Aikatauluissa on huomioitava paitsi päiväkodin aukioloajat, myös oma työaika. Harva voi täysin vapaasti valita omia työaikojaan. Palvelualan työntekijällä joustomahdollisuus on usein vieläkin pienempi. Lisäksi illalla saattaa olla lapsen tai oma harrastus, joka sekin vaikuttaa perheen aikatauluihin.

23.5.2021

Lasten ja nuorten hyvinvointiin pitää panostaa nyt

Korona-aika on heikentänyt lasten ja nuorten hyvinvointia. Osa lapsista ja nuorista on käynyt koulua etänä, osalla myös harrastukset ovat olleet tauolla.

16.5.2021

Espoosta paras paikka asua ja yrittää!

Espoossa tarvitaan vastuullista taloudenpitoa. Tämä tarkoittaa, että talous on tasapainossa menojen kanssa, kun huomioidaan paitsi nykyhetki myös tulevaisuus. Siksi kasvava

3.3.2021

Ympäristötavoitteeni

Espoolla on tavoite olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Nyt pitää varmistaa, että tavoite toteutuu. Parhaiten se onnistuu, kun rakennusten lämmitys saadaan päästöttömäksi, kasvavalle sähköautojen määrälle on riittävästi latauspisteitä ja parantamalla julkista liikennettä.

1.3.2021

Pitääkö kuntien osallistua Pride-viikon sateenkaariliputukseen?

Entä voiko kunta ylipäänsä olla arvokysymyksissä neutraali?

7.2.2021

Espoossa pitäisi kielikylpypaikka taata läpi koulun. Nyt osa paikoista arvotaan.

Oppilas voi pelkän huonon arpaonnen vuoksi jäädä ala-asteen jälkeen ilman paikkaa.